Ексклюзиви
пʼятниця, 07 вересня 2018 05:15

Військовий врятував самогубцю

У Запоріжжі військовослужбовець 9-го полку оперативного призначення Національної гвардії України, старший солдат Леонід Стукало, 27 років, врятував 16-річну дівчину, яка збиралася стрибнути з греблі Дніпровської гідроелектростанції.

– 31 серпня приблизно о 6:00 я їхав на машині й побачив дівчину, яка сиділа на греб­лі, ноги перекинула за перила, — розповідає Леонід. — Зупинив авто в 100 метрах, щоб не налякати її. Підійшов ззаду, схопив і впав з нею на дорогу. Коли піднялися, вона плакала й була перелякана. Дівчина не хотіла вже стрибати, але не могла сама злізти. Вона грала в "Синього кита" (підліткова гра, що поширюється соцмережами. Учасникам дають завдання передусім направлені на завдання собі фізичної шкоди. Останнє вимагає здійснити самогубство. — ГПУ) і це був останній рівень. Насправді, то було диво, що я проїжджав.

Військовослужбовець відвіз дівчину до відділу поліції. Вона не була вдома два дні, бо виконувала завдання гри. Із постраждалою спілкуються психологи.

Зараз ви читаєте новину «Військовий врятував самогубцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути