вівторок, 11 вересня 2018 07:05

Водій БМВ збив людей на зупинці

Двоє людей загинули внаслідок ­аварії на зупинці громадського транспорту ­"6-та станція Фонтану" в Одесі 8 вересня. Легковик БМВ М5 під кермуванням 27-річного Олега Семиренка на шаленій швидкості вискочив на перехрестя. Зіштовхнувся з автомобілем "Шкода Октавіа" та вилетів на узбіччя, де стояли перехожі.

Від удару на місці загинули 56-річна жінка й 52-річний чоловік. Ще шестеро людей отримали травми, зокрема й водії.

Один із травмованих — у тяжкому стані в реанімації. Хто цей чоловік, невідомо. На вигляд йому 30–35 років. При собі не мав ні документів, ні мобільного телефону. У нього — часткова ампутація руки і тяжкий травматичний шок.

— Стан потерпілого стабільно тяжкий. Він отримав політравму, прогнози поки робити не можемо, — каже Євген Григор'єв, головний лікар Одеської міської клінічної лікарні №1. — Троє людей із легкими травмами пішли з лікарні у вечір аварії. 21-річний курсант із переломами обох ніг — у військовому шпиталі.

Винуватець аварії — місцевий вуличний гонщик. Навесні 2017 року в результаті зіткнення з "Тойотою Пріус" в Одесі також врізався в зупинку громадського транспорту. Там не було людей, пошкодило лише автомобілі.

За кермом іншого авто був нацгвардієць 42-річний Дмитро, прізвища не називає. Він після аварії перебуває вдома. Має численні забої, порізи на руках та обличчі, пошкодження правої ноги. Пересувається з палицею.

Зараз ви читаєте новину «Водій БМВ збив людей на зупинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути