середа, 20 квітня 2011 04:30

В інкасаторів відібрали дев'ять мішків грошей

Дев'ять мішків із грошима забрали троє грабіжників у столичних інкасаторів. Напали увечері 17 квітня на просп. Петра Григоренка, 40. Це поряд із будівельним супермаркетом "Епіцентр".

— Інкасатори їхали з виручкою, — каже Інна Гамалій із Дарницького районного управління міліції Києва. — Їхню машину підрізав червоний "Фольксваґен Пассат" і різко зупинився. Ззаду підперла срібляста "Ауді А6".

Із двох машин вискочили троє чоловіків. У масках, з автоматами. Поклали двох інкасаторів і водія на землю. Схопили дев'ять мішків із грошима і втекли на "ауді".

— Це не всі гроші, які були в інкасаторській машині, — додає Гамалій. — Але нападники діяли швидко, професійно.

Інкасатори не постраждали. Вони дають покази. "Фольксваґен" конфіскували, "ауді" розшукують.

Найзухваліші напади на інкасаторів відбуваються в Харкові. Охоронців і свідків розстрілюють з автоматів на місці. Майже всі гинуть.

26 жовтня 2001 року на вул. Дерев'янка вбили сержанта Держохорони Олександра Шабельникова, поранили Павла Пустовіта. Забрали 400 тис. грн.

26 жовтня 2004-го на вул. Героїв Праці застрелили охоронців Юрія Берка і Василя Герасим'юка, скалічили стажера Сергія Йощенка.

8 листопада 2005-го вбили Віталія Кухтіна, Ігоря Скрипника і Володимира Ляшенка, поранили Дмитра Кубрака. Забрали близько 100 тис. грн.

2 квітня позаторік розстріляли Костянтина Косова, Сергія Іванченка і Дмитра Журкіна і втекли на двох сірих "ладах"-"дев'ятках". Забрали 300 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «В інкасаторів відібрали дев'ять мішків грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути