середа, 14 квітня 2010 03:30

Юрій Губський перекинув маршрутку з пасажирами

Три легковики й маршрутку з пасажирами побив киянин 21-річний Юрій Губський. 10 квітня о шостій вечора він ударив своїм БМВ червону "хонду", потім перекинув мікроавтобус із пасажирами. "Деу Матіз" влетів у підземний перехід.

— "Бимер" летел с "Хондой Цивик Хетч" по проспекту, — згадує очевидець аварії. — Их было слышно издали. Водила "бимера" захотел обойти "хонду" справа, но зацепил ее левую сторону и на большой скорости влетел в стоящую на остановке маршрутку. Та влетает в стоящий впереди "матиз", который перепрыгивает через бордюр и аккурат летит в подземный переход. Маршрутка заваливается на бок. Бимер отлетает на пару метров назад и становится на тротуар.

Водій "хонди" не скалічився. Губський загинув на місці. Його пасажирку забрали до лікарні. У маршрутці N720, крім водія, було 12 пасажирів. Сімох забрали до лікарень.

— Я з дочкою повертався з дачі, — згадує потерпілий Іван Едич. — Чогось не хотів у ту маршрутку сідати, але дочка підганяла. До дома не доїхали дві зупинки. На зупинці "Воєнторг" почув удар, маршрутка закрутилася і впала. Усі сидіння вирвало. Донька кликала на поміч. Їй затисло ноги, не могла вибратися.

Івану Андрійовичу наклали 27 швів на правій нозі. Його дочка дістала струс мозку і розсікла шкіру на вилиці.

— Далі все в тумані, — згадує інший свідок. — Водій "хонди" стояв. Із водієм "бімера" все ясно — голови не було. Його пасажирка ледь дихала.

Водій "деу" не постраждав. У момент удару він вийшов із автівки до кіоску по цигарки. Пішохідний перехід теж був вільний.

Юрій Губський навчався на четвертому курсі факультету міжнародних відносин і дипломатії Київського гуманітарного інституту. Відвідував секцію рукопашного бою у спортивній школі "Гермес".

— Юра дуже любив свою машину, кілька років збирав на неї гроші, — розповідає друг загиблого Олександр. — Ми дружили вісім років. Я ніколи не чув, щоб він брав участь у якихось гонках. Із водієм "хонди" знайомий він не був, швидше за все, зустрілися десь на дорозі.

Свідки згадують, що швидкість БМВ була майже 200 км/год.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Губський перекинув маршрутку з пасажирами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути