вівторок, 19 грудня 2017 06:11

Троє бійців загинули в зоні АТО

За ніч на 17 грудня троє українських військових загинули в зоні бойових дій. Імен поки що не називають.

Тієї ночі бойовики обстріляли позиції ЗСУ 14 разів. На Світлодарській дузі з важкої артилерії, мінометів, гранатометів і кулеметів обстріляли позиції довкола Луганського. Із мінометів вели вогонь у напрямку селищ Зайцеве і Травневе, поблизу Лебединського й Павлополя.

Також у ніч на 14 грудня загинув 32-річний Олександр Терещенко із міста Кролевця на Харківщині. Був командиром гармати бригадної артилерійської групи 58-ї окремої мотопіхотної бригади Збройних сил. Виконував бойове завдання у Новоайдарівському районі на Луганщині. За освітою — електромонтер і водій. 1 серпня 2014 року мобілізували у військову частину №3022 Нацгвардії. Службу закінчив 8 квітня 2015-го. 21 травня того ж року призвали знову. Виконував обов'язки стрільця, старшого стрільця й помічника гранатометника з 30 червня по 17 грудня 2016-го в 93-й бригаді. 30 січня цього року уклав контракт.

77 місце в світовому рейтингу торговців зброєю посідає Державний концерн "Укроборонпром". Такі дані опублікував Стокгольмський інститут досліджень проблем миру. За його оцінками, торік холдинг продав зброї на 27 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Троє бійців загинули в зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути