Ексклюзиви
вівторок, 14 листопада 2017 00:10

Шість з половиною кілограмів вибухівки знайшли в автомобілі

Автомобіль "Фольксваґен" із 6,5 кг тротилу і десятьма електродетонаторами виявили патрульні поліцейські поблизу торговельного центру в Дарницькому районі Києва.

Водія і пасажира затримали.

— Одна з версій — вони готували терористичний акт. На щастя, вибухівка не була закладена. Поки що невідомо, де саме її хотіли встановити, — говорить керівник столичної поліції Андрій Крищенко. — Затримані чоловіки 26 та 27 років. У свідченнях плутаються.

Арештовані приїхали в Київ із райцентру Мукачеве Закарпатської області, написав у "Фейсбуку" народний депутат Віктор Балога, 54 роки.

"Один із затриманих — Євген Гончаренко. Другого, як мені повідомили, називають Марчі, — пише нардеп. — Обидва — учасники організованого злочинного угруповання нардепа Михайла Ланя та його помічника Артура Пашкуляка. Останній у кримінальному світі відомий за прізвиськом Тайсон. Михайло Ланьо — член групи "Відродження" в парламенті. У хлопців із поліції непросте завдання — зробити вибір між законом та інтересами влади".

Зараз ви читаєте новину «Шість з половиною кілограмів вибухівки знайшли в автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути