Ексклюзиви
вівторок, 11 липня 2006 17:26

Літак згорів через птаха

Літак Ту-134 Чорноморського флоту Російської Федерації загорівся на злітній смузі військового аеродрому в селищі Гвардійське під Сімферополем опівдні 10 липня.

На борту перебувало 20 осіб — члени екіпажу і делегація Головного штабу Військово-морського флоту Росії на чолі з 59-річним адміралом Володимиром Масоріним. Делегація поверталася з Севастополя, де проводилось навчання Чорноморського флоту з врятування підводної шлюпки. Під час розгону перед зльотом в один із двигунів літака потрапив птах. Пілоти були вимушені робити екстренне гальмування. Лайнер загорівся.

— При аеропорту була одна пожежна машина, яку б краще було назвати машиночкою, — розповідає 47-річний Олександр Загуменний, начальник прес-служби МНС у Криму. — Тому військові викликали на допомогу МНС. Усього туди їздило десь 50 наших працівників. Пожежу локалізували за півтори години, від літака залишилася лише вигоріла конструкція. Зараз її розбирають.

На щастя, всі пасажири та члени екіпажу живі й здорові.

Зараз ви читаєте новину «Літак згорів через птаха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути