пʼятниця, 02 березня 2018 00:10

Роман Сущенко зустрівся із сім'єю

27 лютого арештованому в Росії українському журналісту 48-річному Романові Сущенку дозволили зустрітися з дружиною Анжелікою та донькою Юлією. Це друга зустріч затриманого із сім'єю за останні два місяці.

Побачення пройшло в московському слідчому ізоляторі "Лефортово", каже адвокат затриманого Марк Фейгін, 46 років:

— Зустріч тривала близько години. Анжеліка і Юлія показали Роману свіжі фотографії близьких і малюнок від сина. Передали привіти. Попереднє побачення було у січні. Але нам пішли назустріч, бо ім'я Сущенка на слуху. Воно згадується в переговорах перших осіб. З другого боку, мені здається, російські спецслужби втратили інтерес до його персони.

— Роман Сущенко буде вдома. Сподіваюся, це станеться одразу після так званого суду в Росії, — говорить президент Петро Порошенко.

Кореспондента інформаційної агенції "Укрінформ" Романа Сущенка ФСБ затримала 30 вересня 2016 року в Москві. Звинуватили у шпигунстві. 24 січня Московський міський суд продовжив термін утримання під вартою Сущенку на два місяці — до 30 березня 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Роман Сущенко зустрівся із сім'єю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути