Ексклюзиви
пʼятниця, 28 вересня 2012 05:30

"Регіонал" позивається до поета Юрія Винничука

Нардеп-"регіонал" Вадим Колесніченко подав до суду на поета Юрія Винничука. Скаржиться, що той його оббрехав в одній зі своїх публікацій. Сказати точніше, чим образив поет, не може. Мовляв, було це близько 10 місяців тому, і весь цей час політик чекав на публічне вибачення.

— Це питання достеменно я не пам'ятаю, — каже Вадим Колесніченко, 54 роки. — У блозі десь у січні чи в лютому він займався тим, чим постійно займається — дурницями. Він оббрехав мене. Я почекав, що людина усвідомить, що його бажання бути чесним переважить його діяльність. Але цього не сталося. Я звернувся до суду, щоб подивитися, чи він переді мною вибачиться, чи залишиться на своїх засадах. Вирішив, що таким чином треба спілкуватися з людьми, які претендують на взірець суспільних чеснот.

Автор скандального вірша "Убий пі****са" каже, що ситуація доволі кумедна, бо він не розуміє, за що на нього образився Колесніченко.

— Я не маю поняття, бо позову ще в руках не мав, — розповідає Юрій Винничук, 60 років. — На "Українській правді" у його блогах є стаття, де він мене обпльовує різними поганими словами, що я його оббрехав. Розповідав, що українські книжки у 1970-1980 роках на прилавках книгарень ніхто не купував, в тому числі пригодницьку фантастичну літературу. Я потім відгукнувся, що це неправда. Бо книжки пригодницькі — це був страшний дефіцит. Він пише, що це я брешу. Одним словом, це щось смішне, не знаю, чи суд буде таке розглядати. За часів Кучми я пережив багато судів, так що є людиною загартованою.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" позивається до поета Юрія Винничука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути