вівторок, 13 березня 2018 00:25

Загинули шестеро бійців

За перших 11 днів березня в АТО загинули шестеро військово­службовців Збройних сил України, дев'ять — отримали поранення різних ступенів тяжкості.

2 березня неподалік Авдіївки на Донеччині снайпер бойовиків застрелив 33-річного Вадима Сапеску з позивним "Одеса". Молодший сержант служив у 95-й Житомирській десантно-штурмовій бригаді. Був родом із села Чорна Окнянського району на Одещині.

6 березня на цій самій позиції від уламкового поранення загинув 20-річний Владислав Козченко, солдат 95-ї бригади. Уродженець Полтави. Вступив на військову службу за контрактом у червні 2016 року.

Унаслідок кульового поранення під час кулеметного обстрілу 8 березня загинув 34-річний Іван "Скіф" Рященко. Командир БМП у 54-й бригаді, родом із Дніпропетровщини. На фронті воював більш як два роки.

Наступного дня снайпер сепаратистів застрелив 23-річного Юрія "Баррета" Луговського з Червонограда на Львівщині. Служив у розвідгрупі, снайпером у полку "Азов". Мати Юрія працює психологом у реабілітаційному центрі для бійців АТО.

10 березня загинув 20-річний Іван Іванків із Прикарпаття. Служив танкістом у ЗСУ, раніше двічі отримував поранення.

11 березня від множинних уламкових поранень поблизу Маріуполя на Донеччині загинув молодший сержант Олександр Швець, 46 років. Військовослужбовець 36-ї бригади морської піхоти. Служив за контрактом, продовжував його тричі.

Зараз ви читаєте новину «Загинули шестеро бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути