Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2018 06:25

Підлітки розгромили гіпермаркет

Група підлітків розгромила гіпермаркет "Ашан" на вул. Берковецькій, 6, на околиці міста. Заклад розташований впритул до торговельно-розважального центру "Лавина". Тут скуповуються кияни й жителі передмістя — Бучі, Ірпеня, Гостомеля. Напад на магазин стався 15 березня.

— Спершу в гіпермаркет забігли дівчата по 16–17 років, на вигляд. Змітали товар із вітрин. За ними – хлопці. Всього близько 30 осіб. Охорона зробила школярам зауваження. Підлітки почали з ними битися. На одного охоронця навалювалися одразу троє школярів, матюкалися, — розповідає свідок Інна Шпак. — Кидали товар у відвідувачів. Над дитиною полетіла якась коробка, добре, не в голову. Я боялася витягнути мобільник, щоб і собі не отри­мати.

Відвідувачі гіпермаркету викликали поліцію. Кількох найагресивніших підлітків затримали. Але на виході з приміщення на правоохоронців напала ще купа школярів, щоб відбити друзів. На місце приїжджали чотири наряди, розповідають у поліції. На трьох школярів склали адмінпротоколи за розпивання спиртних напоїв у громадських місцях. За травмування поліцейського відкрили кримінальне провадження. Підлітків можуть посадити на три роки.

— Видела компанию 15-летних подростков в "Лавине" 3 марта, — згадує киянка Анастасія Крамар. — Они пили за столиком пиво из двухлитровых бутылок. Купили их в супермаркете "Сильпо". Несколько пьяных лежали на столе. Остальные громко матерились. Мы вызвали полицию, но они не приехали. Хотя должны были разобраться, кто продал детям алкоголь, и сообщить родителям.

Набіги на гіпермаркет відбуваються протягом двох місяців, говорять в "Ашані".

— Ми називаємо їх "члени берковецької банди", — каже один з охоронців. — Інколи бувають у масках, інколи — без них. Трощать поли­ці, виносять спиртне. Два тижні тому побили під "Ашаном" жінку, її забрала "швидка". Таке відбувається не лише в нас, а й у інших торговельних закладах на околицях міста. Дітей затримують, але згодом відпускають.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки розгромили гіпермаркет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути