вівторок, 01 серпня 2006 18:21

Підлітки обстріляли маршрутку

На зупинці "Вулиця Пастеровська", що у Черкасах, 14-річний Олег та 18-річний Олександр із пневматичного пістолета обстріляли маршрутку з пасажирами.

Пролунало кілька пострілів. Від гумових куль ніхто з пасажирів не постраждав. Розлетілося лише бокове скло маршрутки.

Придбавши пістолет, хлопці вирішили випробувати його. Із балкона Олександрової квартири почали стріляти по даху зупинки. У той час там стояла маршрутка. Саша й Олег стверджують, що в неї вони влучили випадково.

— Міліцію викликав один із пасажирів. Уже через деякий час хлопців знайшли у сусідньому від місця пригоди будинку, — розповіла "ГПУ" прес-секретар прокурора Черкаської області Сніжана Лисенко, 30 років. — Вони зізналися, що стріляли, але в їхніх свідченнях є значні розбіжності.

Пневматичну зброю хлопці придбали в одному із черкаських магазинів. Правоохоронці з"ясовують, хто саме купував пістолет і де його продали. Якщо пістолет купив неповнолітній Олег, то магазин можуть позбавити ліцензії.

Олександр зараз перебуває в ізоляторі тимчасового утримання Придніпровського райвідділу міліції. Олега відпустили під розписку про невиїзд. Проти хлопців порушили кримінальну справу. За ст. 296 ч. 4 Кримінального кодексу України їм загрожує від трьох до семи років в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки обстріляли маршрутку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути