Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2012 07:00

Плачем дитини мстилися сусідам

У місті Кременчук Полтавської області рятувальники зламали двері в одній із квартир 5-поверхівки на вул. 50-річчя Жовтня, 11. Їх викликали жителі будинку, коли почули з помешкання плач дитини.

— Це було в 15.00. Рятувальникам на дзвінок у двері ніхто не відповідав. Удома нікого не було. Але за дверми чули голосне ридання малюка. Довелося зламувати двері, — розповідає Лариса Майоршина з Кременчуцької міліції. — Зайшли в квартиру, дитини не побачили. Замість неї в одній з кімнаті на підлозі лежали музичні колонки. З них і чути було плач.

Власники квартири 45-річна жінка та її 20-річний син розповіли міліції, що таким чином хотіли помститися сусідам, що живуть поверхом нижче.

— Сім'ї давно не миряться. Мати з сином живуть на четвертому поверсі. Кажуть, під їхньою квартирою, на третьому, жителі постійно заважають. Коли говорять по скайпу, то кричать. От син і додумався скачати з інтернету звук, як плаче маля. Сусіди дослухалися до плачу годину, — продовжує Лариса Майоршина.

За такі дії чоловіка можуть притягти до адміністративної відповідальності.

— Або за дрібне хуліганство, або за порушення тиші, — говорять у міліції. — Так він замість того, щоб із сусідами миритися, вимагає з рятувальників відшкодування за зламані двері.

Зараз ви читаєте новину «Плачем дитини мстилися сусідам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути