Ексклюзиви
вівторок, 19 вересня 2006 18:53

Пастухи підірвалися на снаряді

Троє пастухів АТ "Маяк" підірвалися на снаряді в селі Коробочкине Чугуївського району Харківської області. У неділю по обіді 52-річний Віктор Конєв, 43-річний Сергій Ромішевський і 35-річний Віктор Нестеренко пасли череду на полі неподалік танкового полігона. На ньому час від часу тренуються курсанти Харківського інституту танкових військ. Усі троє чоловіків від вибуху загинули.

— Таких випадків до цього не було. "Маяк" на цьому пасовищі завжди влітку пасе свою худобу. Щороку косять там сіно, — розказав "ГПУ" місцевий житель, який не назвався.

Вибух почули рибалки, що сиділи з вудками на березі Сіверського Донця неподалік пасовища. Сьогодні військова прокуратура розпочала слідство. Припускають, що пастухи підірвалися на сучасному снаряді. На місці події рятувальники із Чугуєва виявили ще один снаряд.

У селі розповідають, що останні стрільби на полігоні були навесні. Військові завжди завчасно попереджають місцеве керівництво і людей, щоб не пасли череду біля полігона.

Зараз ви читаєте новину «Пастухи підірвалися на снаряді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути