Ексклюзиви
неділя, 06 серпня 2006 18:09

Хлопця і дівчину вбило причепом із зерном

У селі Новоселівка Любашівського району на Одещині причіп вантажівки придавив двох пішоходів. 20-річні Олександр та Ольга йшли по узбіччю дороги, коли їх обігнав "КамАЗ". Раптом від нього відірвався причеп із ячменем і швидко покотився в бік перехожих.

— Ми з чоловіком почули скрегіт металу, а потім сигнали автомобіля, — розповіла "ГПУ" жителька села, яка не назвалася. — Подумали, що сталася аварія. Потім дізналися, що дорогою йшло троє молодих людей. Вантажівка помалу їхала під гору, від неї відірвався причіп. Водій це побачив, одразу зупинився. Почав сигналити, щоб попередити дітей, але Саша і Ольга не встигли відскочити. Не зачепило тільки їхнього товариша, який ішов за десять метрів попереду.

Причіп зупинився, тільки коли вдарився в приватний будинок. Пригода сталася через обрив причіпного пристрою. До Новоселівки загиблі приїхали на канікули, Олександр із Одеси, а Ольга — з Южноукраїнська. Хлопця поховали в селі, а тіло дівчини повезли ховати до рідного міста.

Зараз ви читаєте новину «Хлопця і дівчину вбило причепом із зерном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути