четвер, 12 липня 2012 07:15

Остап Ступка й Ірена Карпа зіграли коханців

Автор: фото з сайта www.mjoy.ua
  Письменниця Ірена Карпа на зйомках кліпу на пісню ”Твоя порядність” гурту ”Козак систем ”. Зіграла дівчину, яка обманює закоханого в неї хлопця, вдаючи скромну і цнотливу
Письменниця Ірена Карпа на зйомках кліпу на пісню ”Твоя порядність” гурту ”Козак систем ”. Зіграла дівчину, яка обманює закоханого в неї хлопця, вдаючи скромну і цнотливу

Актор 44-річний Остап Ступка і письменниця Ірена Карпа, 31 рік, зіграли коханців. Знялися у кліпі на пісню "Твоя порядність" рок-гурту "Козак систем". Його створили колишні учасники "Гайдамаків" після того, як соліст Олександр Ярмола почав сольну кар'єру.

— Ірена зіграла дівчину, що з усіх сил прагне приховати свою справжню природу, — говорить лідер гурту Іван Леньо, 40 років. — Остапові дісталася роль хлопця, якого водять круг пальця. Вважає дівчину милою та дуже скромною. Глядачі ж бачать її з зовсім іншого боку: не одного коханця має за спиною. Аби феноменально зіграти цю роль, Ірені не треба було закінчувати театральних вузів. З Остапом дуже комфортно працювати. Попри те, що він народний артист України, син великого Богдана Ступки, на зйомках був настільки м'який та коректний, що часто забували, хто поруч із нами. Ми ж, музиканти, виступили у незвичному для себе амплуа. Зазвичай граємо серйозний чоловічий рок, тут же виконуємо ролі таких собі весільних музикантів. Приходимо разом із героєм-любовником, аби заграти для його коханої.

Пісню написали на слова поета Дмитра Лазуткіна, 33 роки.

— Подача "Козак систем" — це те, чого я хотів. "Твоя порядність" — дуже музичний вірш, про любов, літо, в ньому є іронія, еротизм. Багато гуртів ним цікавилися. Але не знаходилося таких, які змогли б із музикою попасти в потрібний настрій. Ці рядки написав давно. Гуляли з однією дівчиною — студенткою університету Драгоманова на Трухановому острові. Багато говорили з нею, і в мене якось сама собою з'явилася фраза "твоя порядність така спокуслива". Вона каже: напиши про це вірша. Я й написав. Наскільки Карпа схожа з цією дівчиною, не знаю, але жінка вона доволі приваблива.

Після випуску кліпу "Твоя порядність" за два тижні "Козак систем" планує розпочати роботу над новим. Цього разу на пісню "Залишенець".

— Вона народилася під враженням від нашумілого роману Василя Шкляра "Чорний Ворон". Слова ж до неї написав один наш дуже хороший товариш. Щоправда, ім'я його настільки відоме, що озвучити ми його не можемо. Назвемо його просто — В. Л.

Зараз ви читаєте новину «Остап Ступка й Ірена Карпа зіграли коханців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути