четвер, 08 жовтня 2009 18:54

Охоронець викрав гроші на четвертому чергуванні

20 банків грабують в Україні щомісяця. Цього року кількість нападів збільшилася у 2,5 раза. Здебільшого грабують за однією такою схемою: погрожують зброєю, забирають гроші й тікають. Зазвичай не стріляють.

Одне з найбільших банківських пограбувань останніх років сталося в Києві 2007-го. До відділення "Райффайзен банку Аваль" уранці інкасатори привезли два ящики з валютою. Касир віп-каси прийняла їх, розписалася у відомостях, але до сейфа не поклала. В обід вийшла на 5 хв. Коли повернулася, не знайшла коробки із $480 тис. (майже 2,5 млн грн). На слідстві запевняла, що зачиняла двері кабінету.

Того ж року в "Інпромбанку" охоронець украв близько 2 млн грн. Дочекався, коли жінка-касир вийде в туалет, і впустив у банк спільника. Вони зв"язали касирку, забрали гроші з каси й утекли автомобілем. Слідчі з"ясували, що той охоронець, коли влаштовувався на роботу, надав підроблені паспорт та ідентифікаційний код. Пограбував фінустанову під час свого четвертого чергування.

У Запоріжжі 2007-го злочинці не змогли відчинити сейф у відділенні Ощадбанку, тому забрали те, що було в касі, — 862 грн — та мобільні телефони в касирів.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець викрав гроші на четвертому чергуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути