Ексклюзиви
вівторок, 02 липня 2013 00:19

Начальник відділу юстиції застрелив селянина

40-річний Ігор Лісний, начальник Буського районного управління юстиції Львівської області, вночі 29 червня застрелив місцевого 25-річного Олега Юркевича. Це сталося між селами Почапи та Білий Камінь Золочівського району. Переплутав його з диким кабаном.

— Почув шум, вистрелив. Коли підійшов, побачив двох чоловіків. Один був мертвий, другий — поранений. Чоловік одразу викликав "швидку" й міліцію, — розповідає Світлана Добровольська з обласної міліції.

Олег Юркевич помер миттєво — куля розірвала внутрішні органи. У нього лишилися дружина та 10-місячна донька. Тої ночі він з другом Максимом теж полював. За ненавмисне вбивство Ігореві Лісному загрожує до п'яти років в'язниці.

— Чоловіки не дотримувалися закону "Про мисливське господарство і полювання", — говорить Богдан Болюбаш, керівник Золочівського районного товариства мисливців та рибалок "Лісівник". — 1 травня відкрили сезон тільки на козла. На кабана можна йти лише з 1 серпня і по ліцензії. Чоловіки полювали вночі, а в законі чітко сказано "не пізніше години після заходу сонця й не раніше години до його сходу". Стріляти можна лише в присутності єгеря та лише у чітко видиму ціль.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Начальник відділу юстиції застрелив селянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути