Ексклюзиви
пʼятниця, 23 лютого 2018 00:40

На ЗНО реєструють до 19 березня

З початку лютого триває реєстрація на офіційну сесію ЗНО. Вона закінчиться 19 березня. Учасники АТО та учні з окупованих територій зможуть зареєструватися у травні.

Учасники тестування повинні внести дані на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Там вказують відомості про заклад навчання, місце проживання, обирають предмети тестування — максимум чотири. Після створення реєстраційної картки її видруковують.

Також потрібно оформити комплект документів: копія паспорта, два фото розміром 3х4 см та реєстраційна картка. У разі необхідності додають медичний висновок про створення особливих умов для проходження тестування чи заяву про можливість пройти ЗНО під час додаткової сесії.

Випускники, які цьогоріч проходять державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, подають усі документи до свого навчального закладу. Там формують необхідні списки і надсилають папери до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Випускники, які не проходять державної підсумкової атестації у формі ЗНО, надсилають документи самостійно, до 30 квітня.

Після цього з регіональних центрів випускникам шкіл прийде лист із сертифікатом ЗНО, інформаційним бюлетенем і реєстраційним повідомленням учасника ЗНО. До 30 квітня учасники тестування отримають запрошення-перепустки. Там будуть вказані час та місце проведення ЗНО.

Зараз ви читаєте новину «На ЗНО реєструють до 19 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути