середа, 08 серпня 2012 05:45

На "КаZантип" їдуть кандидати в депутати

Автор: фото з сайта WWW.srtv.nightparty.ru
  Учасниця ХХ фестивалю ”КаZантип” танцює під час його відкриття 4 серпня. На захід приїхали 20 тисяч людей
Учасниця ХХ фестивалю ”КаZантип” танцює під час його відкриття 4 серпня. На захід приїхали 20 тисяч людей

У селі Попівка біля кримського міста Євпаторія 4 серпня відкрився ХХ фестиваль електронної музики "КаZантип". Абонемент коштує 2 тис. грн, разовий вхід — 1 тис. грн.

— Цього року ми святкуємо 20-річчя "КаZантипу". На теперішньому місці його проведення я опинився 27 років тому, — каже президент фестивалю росіянин Микита Маршунок. — Був змушений ховатися від чеченців. Поїхав із друзями до Криму. Випадково прийшли на це місце. Тут було наметове містечко. Приїхали на заході сонця, встановили своє шатро, ще мали московську консерву — це дуже круто було. Узяли дошки для віндсерфінгу й вийшли в море. І з 1984-го приїжджаю сюди щороку.

На фестиваль можна пройти безкоштовно, якщо маєш жовту валізу. Однак вона має відповідати певним вимогам і бути завчасно зареєстрована.

На відкриття приїхали понад 20 тис. людей. Працювали 10 танцювальних майданчиків. Дівчата танцювали із оголеними грудьми, хлопці голі купалися в морі. За 20 років захід відвідали 500 тис. осіб.

Серед присутніх був депутат Верховної Ради Криму, кандидат у народні депутати від Партії регіонів Рустам Теміргалієв, 35 років.

"Чудове шоу, грандіозний салют, прекрасний звук. Танцювали до ранку", — пише він наступного дня на своїй сторінці в соцмережі. Фестиваль триватиме до 15 серпня.

Зараз ви читаєте новину «На "КаZантип" їдуть кандидати в депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути