вівторок, 27 листопада 2012 05:45

На день народження Тимошенко випустять голубів

У вівторок екс-прем'єр Юлія Тимошенко святкує день народження. Їй виповнюється 52 роки. Під харківську лікарню Укрзалізниці, де вона лежить, у цей день приїдуть донька Євгенія Тимошенко, депутати-"бютівці" та прихильники.

— Зранку запланований невеликий мітинг, на якому виступить Олександр Турчинов, — каже джерело в "Батьківщині". — Але концерту не буде. Під вікнами лікарні хочемо випустити голубів як символ свободи. Іменинниці наші збираються привезти в подарунок книжки, косметику, квіти і передати фотографії її соратників на мітингах.

"Бютівець" і захисник екс-прем'єра 55-річний Сергій Сас припускає, що до неї на побачення пустять родичів:

— Можливо, вдасться і захисникам на секундочку зайти, щоб просто привітати. Із подарунками є проблема. Коли туди потрапляєш, роздягають майже до спідньої білизни. Заборон набагато більше, аніж дозволів. Захисник має право бути тільки з документами.

У понеділок в італійській столиці планували вивісити велику фотографію Тимошенко на фасаді мерії. Цю акцію затвердила асамблея депутатів Рима. Туди мали прибути "бютівці" Микола Томенко та Андрій Шевченко. Про церемонію повідомив на своїй сторінці в інтернеті колишній губернатор Харківської області 48-річний Арсен Аваков. Він майже рік живе в Італії. Поїхав з України після того, як Генпрокуратура порушила проти нього справу за перевищення владних повноважень.

Торік Юлія Тимошенко перебувала на день народження у столичному Лук'янівському СІЗО. Тоді до неї не пустили родичів, бо в неділю відвідування в'язнів заборонено. До 51-річчя Юлії Тимошенко під стінами ізолятора відбувся концерт за участі українських виконавців Ніни Матвієнко, Тараса Чубая, Марії Бурмаки. На нього зібралися близько 3 тис. людей.

Зараз ви читаєте новину «На день народження Тимошенко випустять голубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути