Ексклюзиви
четвер, 31 березня 2011 00:45

Модницям радять носити туфлі з бахромою

"Щоб бути ще моднішими, раджу львів'янкам носити чобітки й туфлі з бахромою. Це буде дуже актуально цього сезону", — радить француз 59-річний Дональд Потар. Він один із найвпливовіших людей у світовій індустрії моди, радник і консультант відомих дизайнерів світу.

Приїхав в Україну вперше на запрошення організаторів Львівського тижня моди. Перебуватиме у місті з 27 по 31 березня, відвідає окремі покази мод.

У вівторок на прес-конференцію одягнув чорний костюм-трійку, білу сорочку з високим комірцем.

— Для того, щоб стати відомим, український дизайнер повинен провести покази у будинках моди в Парижі, Нью-Йорку, Лондоні. Лише після цього його запам'ятають. Не знаю жодного українського дизайнера, про Україну у Франції відомо лише те, що там найгарніші дівчата-моделі, — каже. — Якщо у Львові я побачу справді талановитих дизайнерів, запрошу їх до Франції.

Разом із Жаном-Полем Готьє Потар заснував Дім моди Готьє. Кілька років тому звільнився з посади директора, аби розпочати власну справу. Його фірма просуває основні модні бренди.

Потар побував у курортному місті Трускавець, відвідав Львівську національну академію мистецтв. Поселився в готелі "Леополіс" в центрі міста.

Зараз ви читаєте новину «Модницям радять носити туфлі з бахромою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути