вівторок, 24 вересня 2019 00:10

Мінувальника мосту арештували на два місяці

20 вересня мінувальника столичного мосту Метро 36-річного Олексія Белька відправили на два місяці у слідчий ізолятор. Однак може і вийти під 288 тис. грн застави.

Олексій Белько 18 вересня перекрив столичний міст Метро через Дніпро. Погрожував підірвати. По тих, хто наблизиться до нього, стріляв із карабіна. Вимагав зупинити капітуляцію на Донбасі. Через його дії у столиці виникли затори на кілька десятків кілометрів.

— Ми незадоволені рішенням суду. Можна було дослухатися до людей, які хотіли взяти Олексія на поруки. Це суворий запобіжний захід, були підстави застосувати м'якший, — каже Сергій Поліщук, адвокат Белька.

Белько народився у селищі Форос у Криму. Виїхав із півострова під час анексії Криму РФ. Три роки воював на Донбасі у 8-му полку спецпризначення. Був керівником радіостанції польового вузла зв'язку військової частини в Броварах на Київщині. Два місяці тому розірвав контракт.

— Я фактично не мав коштів на харчування та житло. Майже тиждень жив у машині на заправках і намагався знайти роботу, — розповідає на допиті Белько.

З ним розлучилася жінка. Має 16-річного сина, який живе в окупованому Криму.

Зараз ви читаєте новину «Мінувальника мосту арештували на два місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути