середа, 22 липня 2009 07:13

Хлопчик загубився у лісі на свій день народження

У Криму за добу після зникнення еменесники знайшли 6-річного Олександра Усеїнова з Сімферополя. Хлопчик страждає на аутизм. Поблизу кургану Слави в районі Зуйських лісів (Білогірський район Криму) Сашко перебував у групі з п"яти дітей, вихованців однієї з сімферопольських церковнопарафіяльних шкіл, на чолі з вихователем.

— Приблизно о сьомій вечора 18 липня пішов до струмка. За п"ять хвилин його вже ніхто не бачив, — виправдовується вихователька, яка відмовляється називатися. — Саша на зріст до метра. Має вузькі очі та східний тип обличчя. Був одягнений у блакитну куртку, бежеві шорти й зелені кросівки. Почала шукати його сама. О 22.30 викликала еменесників.

— Пошуки ускладнювали мішаний ліс, яри, важкодоступна гірська місцевість, — кажуть у прес-службі МНС Криму. — Увесь світловий день дитина блукала лісом. Якби сиділа на місці, її знайшли б швидше. На ранок наступного дня до пошуків залучили 160 осіб і кілька службових собак.

Знайшли Сашка о сьомій ранку за 2 км від наметового містечка. Стан здоров"я задовільний. Дитину передали батькам. 19 липня Олександру виповнилося 6 років. Свій день народження він провів сам у лісі. Сашко видається меншим. Через хворобу погано розмовляє.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик загубився у лісі на свій день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути