Ексклюзиви
пʼятниця, 30 грудня 2011 05:45

Крим виживатиме за рахунок росіян

— Наступного року смаки українців на подорожі практично не зміняться, — каже Микола Шевчук, 47 років, директор львівської туристичної агенції "Тур-Ретур". — Узимку популярні гірськолижні курорти. Кататися на лижах їздять до Польщі та Австрії. Весною, коли немає спеки, подорожують Європою. Лідерство тримають Прага і Відень.

Улітку популярною буде дешева Болгарія. Туди їздитимуть сім'ї з дітьми, кому набридла Одеса і хочеться кращого сервісу. До Болгарії також відправлятимуть батьків-пенсіонерів з онуками. Заможніші літатимуть до Туреччини. Наші співвітчизники не зраджують курортам Анталія і Кемер. Вирушатимуть туди компаніями. Обиратимуть не готелі, а житлові комплекси, у яких можна орендувати квартиру на місяць-два. Набирає обертів Таїланд. Приглядаються також до Арабських Еміратів та Домінікани.

Крим виживатиме за рахунок росіян. Дедалі менше українців платитимуть за совдепівський курорт у Феодосії 300-400 гривень на добу, якщо у Болгарії доба коштує 15 євро. Раджу стежити за новинами. Щоби знову не потрапити у "гарячу точку", якими цього року були Туніс і Єгипет.

Зараз ви читаєте новину «Крим виживатиме за рахунок росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути