вівторок, 26 лютого 2013 00:00

З дитсадка після телемосту вивезли іграшки

Кажуть, що в одеській дитсадочок перед телемостом з Януковичем привезли іграшки. А після — вивезли. Вони слугували декорацією під час спілкування з гарантом, повідомляє одеське видання "Думская.нет".

Батьки обговорюють подію на одеському форумі. Пишуть, що зранку заклад оточила міліція. Діти були у групах, але на прогулянку їх не виводили.

— Никому из родителей не говорили про телемост. Сказали, что будет комиссия. В начале недели привезли игрушки, но детям ими играться запретили, — розповідає одна з матерів. Не називається. Її дитина ходить у ясла. — А в п'ятницю всі іграшки прибрали.

Ясла-садочок №195 розташовані на вул. Космонавтів. Заклад після реконструкції торік 18 вересня відкривав Віктор Янукович. Під час включення до нього звернулася мати трьох дітей, сказала, що не всім вистачає місць у садках. Журналісти з'ясували, що це була Світлана Притиковська, директор садочка №193.

Зараз ви читаєте новину «З дитсадка після телемосту вивезли іграшки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути