Ексклюзиви
понеділок, 31 липня 2006 19:54

Вантажівка з військовими скотилася в кювет

Минулої п"ятниці вночі з траси Київ—Чоп у глибокий кювет злетіла вантажівка з солдатами. У кузові було 16 військових. Троє з них загинуло відразу, дванадцятеро з травмами різної тяжкості нині лікуються у військовому шпиталі.

Військовий ГАЗ-66 повертався з Ужачинського військового полігона, де проходили нічні стрільби. У кузові сиділи солдати інженерного полку 8-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України. Раптом неподалік Новограда-Волинського, що на Житомищині, ззаду у вантажівку на великій швидкості в"їхав тяжкий автопоїзд "Рено". Від удару ГАЗ-66 з"їхав з дороги і покотився в кювет.

— Військові їхали зі швидкістю 35–40 кілометрів, — розповіли "ГПУ" в прес-службі Міністерства оборони України. — Водій автопоїзда, поляк, їхав значно швидше. Він розмовляв по рації зі своїм колегою, який рухався позаду.

На місці одразу загинуло троє військових — 21-річний Олександр Приймак, курсант 4-го курсу Військового інституту Київського національного університету імені Шевченка, молодший сержант військової служби за контрактом Михайло Пасько, 22 роки, і солдат строкової служби Віталій Таріца, 19 років.

— Інші, можна сказати, лише добряче перелякалися, — зізнався "ГПУ" лікар шпиталю. — Їхні травми не складні.

Нині слідчі з"ясовують справжню причину аварії. Точно відомо, що військовий автомобіль був справним і їхав із ввімкненою світловою сигналізацією.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка з військовими скотилася в кювет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути