пʼятниця, 14 жовтня 2011 06:45

Горів "мазераті" Артема Мілевського

Автор: фото з сайта www.newswave.com.ua
  Вогонь пошкодив моторний відсік ”мазераті”
Вогонь пошкодив моторний відсік ”мазераті”

Уранці 12 жовтня на столичній вул. Івана Франка, 22/24 горів сріблястий спортивний "Мазераті Кватропорте"— авто футболіста "Динамо" Артема Мілевського, 26 років. Вогонь пошкодив моторний відсік, лобове скло, лакофарбоване покриття капота.

Рятувальники приїхали на місце події о 7.21, за 4 хв. після отримання виклику. Пожежу гасили піною.

— Как горело, увидела утром из окна. Небольшой такой огонек на капоте. Куда дели машину, когда потушили, неизвестно, — розповідає 25-річна Ольга. Прізвища не називає, живе у сусідньому будинку з Мілевським. Її вікна виходять у двір. — Артема тут часто бачу, Іноді свій "мазераті" він залишає у дворі.

Будинок, в якому живе футболіст, розташований за кілометр від майдану Незалежності. У середу ввечері посеред двору видно купки плавленого пластику й кіптяви. В'їзд всередину зачинений металевою решіткою. Відкривається тільки пультом охоронця. У дворі стоять припарковані два "мерседеси", три "лексуси" та "Порш Каєн". Біля парковки — дитячий майданчик.

Причину пожежі та збитки встановлюють. Попередньо — коротке замикання. Мілевський коментарів не дає, в міліцію заяви не писав.

В офіційному салоні "мазераті", що на бульв. Шевченка, "кватропорте" коштує 158 500 євро.

Торік у березні "мазераті" футболіста потрапило в аварію, зіткнувшись з "Мітцубісі Лансером", за кермом якого була 54-річна жінка. Це сталося на вул. Богдана Хмельницького в Києві. В серпні 2010-го на Бессарабській площі Мілевський у своєму авто не розминувся з БМВ.

Зараз ви читаєте новину «Горів "мазераті" Артема Мілевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути