Ексклюзиви
пʼятниця, 12 січня 2018 06:00

Даїшники вилучають права в автомайданівців

Хроніка Майдану 6–12 січня 2014 року

Даїшники виписали понад 500 протоколів учасникам автопробігів до маєтків президента Віктора Януковича, міністрів, прокурорів і суддів. Вимагають вилучити в автомайданівців водійські посвідчення.

— Я бачив "чорний список", який розіслали автоінспекторам, — каже Дмитро Булатов, кординатор Автомайдану. — У ньому — 913 автомобілів, які наказали зупиняти й вилучати у водіїв права. Даї­шники намагаються виписати нам якомога більше протоколів. Щоб ми бігали по судах, а не їздили між маєтками.

8 січня столичним учителям наказали дзвонити на "гарячу лінію" Київської міської державної адміністрації і скаржитися на мітингувальників. Відповідні звернення мали стати підставою для зачистки Майдану.

— Потім розмахуватимуть даними про кількість скарг перед іноземними послами, які вимагатимуть роз'яснити ситуацію з черговим побоїщем у Києві, — каже активіст Сергій Наумович.

У країні активізуються тітушки, частіше нападають на мітингувальників. 7 січня в Дніпрі побили координатора місцевого майдану Ігоря Машкевича. 8 січня порізали харківського активіста Дмитра Пилипця, побили луганського координатора Миколу Іванця, матері автомайданівця Сергія Пояркова облили двері зеленкою.

Зараз ви читаєте новину «Даїшники вилучають права в автомайданівців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути