пʼятниця, 15 грудня 2017 00:35

Димінського дозволили арештувати

Поліцейські повідомили олігархові 62-річному Петрові Димінському підозру у скоєнні аварії, внаслідок якої загинула Наталія Тріла, 31 рік. Печерський районний суд Києва дозволив арештувати його.

— Суд задовольнив клопотання Генпрокуратури й надав дозвіл на затримання ­Димінського та доставку його до суду для обрання запобіжного заходу, — каже прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Петро Димінський — ­власник футбольного клубу "Карпати" й телеканалу "ЗІК". 18 серпня на трасі Львів — Краковець протаранив "Мерседесом" "­Опель" 31-річної Наталії Тріли. Провину взяв охоронець олігарха Андрій Борщ, 43 роки. Сам Димінський поїхав із місця аварії іншим авто, за два дні вилетів до швейцарської Женеви. Досі перебуває там. Його адвокати заплатили матері потерпілої Марії Трілі, й жінка відмовилася від матеріальних претензій. Однак експерти довели, що за кермом був Димінський. Його можуть оголосити в міжнародний розшук.

— Провели аналіз біологічних решток на подушці безпеки "Мерседеса" й обшуки за місцем роботи та проживання Димінського на предмет його ДНК, — говорить радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, 38 років. — Із Андрія Борща зняли звинувачення в аварії. Замість цього оголосили підозру у приховуванні злочину.

Зараз ви читаєте новину «Димінського дозволили арештувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути