пʼятниця, 09 січня 2009 19:06

Десятеро людей провели новорічну ніч у кінотеатрі

Новий рік у столичному кінотеатрі "Жовтень" на Подолі зустріли десять людей. Там відбулася прем"єра пригодницького фільму Федора Бондарчука "Залюднений острів". Після неї до 7.00 показали ще дві російські стрічки: мюзикл "Стиляги" та комедію "Кохання-зітхання-2". Квиток на три фільми коштував 90–150 грн. Сеанс починався о 1.00.

— Ми поширили 10 тисяч запрошень, але акція все одно провалилася. Думали, що люди, які зустріли Новий рік на Майдані, прийдуть після опівночі грітися до нас, — жаліється директорка кінотеатру Людмила Горделадзе, 59 років. — Хотіли повторити успіх московського кінотеатру "Октябрь". Там 2006-го в новорічну ніч відбулася прем"єра фільму "Нічна варта". Зібралася повна зала, було багато віп-гостей, — зітхає. — Правда, ми відомих людей не запрошували.

20-річна Оксана Філоненко не могла купити квитків на цей сеанс.

— Приїхала вранці 31-го. Касирка дивиться на мене, як на хвору: "Які фільми в новорічну ніч?" Я думала, сама щось плутаю. Удома перевірила — все правильно. Зателефонувала в кінотеатр. Виявилося, їхня співробітниця не знала про той сеанс. Знову поїхала в "Жовтень", така зла була.

Максим Нестеренко, 23 роки, із подругою Лесею прийшли до кінотеатру з двома великими пакетами.

— Там солодощі та віскі, — сміється Леся. — Вирішили не святкувати Новий рік, то пішли в кіно.

Сеанс почали із запізненням на 20 хв. Між фільмами — 10-хвилинні перерви.

— "Залюднений острів" розчарував, на "Коханні-зітханні" майже спали. Його дивитися неможливо — пародія на американські комедії, передбачуваний сюжет, затерті жарти. Хіба "Стиляги" приємно здивували, — ділиться враженнями після сеансу Максим.

— І нащо ото було так мучитися? — питає старенька прибиральниця, коли чоловік виходить із залу.

Тієї ночі в кінотеатрі працювали четверо людей.

Ірина Яремчук із чергування збігала додому на шампанське

46-річна киянка Ірина Яремчук працює консьєржкою три роки. Цього року їй випало чергування в новорічну ніч.

— Просила дівчат, аби підмінили, не вийшло. Живу в сусідньому домі, то зробила так: стіл наготувала дочка, а я об 11.45 закрила діжурку й побігла додому. Повернулася пів на першу. А в цей час нікого ніколи нема, бо всі розпивають удома першу чарку.

Студентка Анастасія, 22 роки, теж працювала в ніч на 1 січня. Два місяці тому вона влаштувалася в компанію "Київстар" оператором. Чергувала з 22.00 до 5.00.

— Такого веселого Нового року ще не мала. Спершу всі стогнали, що працюємо в свято. Але за сім годин чергування в мене не було жодного серйозного дзвінка. Насправді, 1 січня операторам дзвонять, аби привітати з Новим роком, — каже Анастасія.

Зараз ви читаєте новину «Десятеро людей провели новорічну ніч у кінотеатрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути