Ексклюзиви
вівторок, 15 серпня 2017 06:50

Четверо людей втопились у ставку

У райцентрі Добровеличківка на Кіровоградщині поховали 41-річного Сергія Лещенка, його співмешканку 55-річну Світлану Шуляченко та її онучок — 9-річну Карину і Діану, 7 років. Усі втопилися в місцевому ставку 7 серпня.

— Ніхто не знає, що сталося. Там мілина, глибина менше метра. Ставок замулений, запущений. Скрізь ­таблички стоять, що купатися заборонено, — каже місцева мешканка, не називається. — Може, дітей затягло в намул, а дорослі кинулися рятувати.

Загиблі сестри мешкали з матір'ю 32-річною Ольгою та вітчимом. Коли батьки були на роботі, йшли до баби.

— Оля працює на консервному заводі. Інколи відвозила доньок до своєї мами. Увечері забирала, — про­довжує жінка. — Того дня діти самі попросилися до баби. Сказали, що скучили. Після роботи Оля з чоловіком поїхали, щоб забрати малих. Удома нікого не було. Шукали по селищу, у знайомих питали — без результату. Лише кілька сусідів бачили, як дівчата вдень ішли з вудками до ставка. Кинулися туди, викликали рятувальників і поліцію. Розповідають, тіло мами Оля знайшла з чоловіком. Недалеко була молодша дівчинка. Її дістали водолази. Сергій зі старшою дитиною були там, де глибше. Їх виявили під ранок 8 серпня.

Світлана Шуляченко з Сергієм Лещенком ніде не працювали. Перебивалися тимчасовими заробітками. Наймалися до людей, збирали металобрухт.

— На них ніхто не скаржився. Але всі знали, що вони часом випивають. Кажуть, і пляшку пусту на березі від горілки знайшли, — додає місцева жителька. — Оля дуже любила доньок, гарно про них дбала. Завжди були доглянуті, взуті-вдіті, нагодовані. З батьком дівчат давно не жила. Мама з Сергієм були опорою для Олі. Допомагали, дітей бавили.

Зараз ви читаєте новину «Четверо людей втопились у ставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути