середа, 20 червня 2012 06:00

Четверо пропонували інтим

Автор: Фото: Павло ПАЛАМАРЧУК
  Наталія фотографується з данськими уболівальниками в центрі Львова. Чоловіки — затяті фанати, їздять у країни, де грає їхня збірна
Наталія фотографується з данськими уболівальниками в центрі Львова. Чоловіки — затяті фанати, їздять у країни, де грає їхня збірна

В Україні іноземцям, з їхніх слів, подобаються дешевий алкоголь та вродливі жінки. Просимо львів'янку 21-річну Наталію виконувати роль "наживки". Вона знайомитиметься із зарубіжними вболівальниками. Спостерігаємо за нею з відстані 7-10 м. Наталія у вузькій рожевій сукні, чорних туфлях на високій шпильці. Волосся розпущене, губи підведені рожевою помадою.

У центрі Львова у понеділок іноземні фанати чекають на матч Данія — Німеччина. На вул. Галицькій із піцерії "Деманджаро" виходять шестеро німців у зелених футболках. Обступають Наталію.

— Будь моєю дружиною. Ти така гарна. Мені нічого для тебе не шкода буде, — вигукує англійською один. Його обличчя розфарбоване в кольори Німеччини.

— Ні, вона моя буде, — заперечує русявий. — Поїдеш зі мною до Берліна?

Наталія заперечно хитає головою, проштовхується крізь гурт. Русявий витягує з кишені записника, пише адресу в скайпі. Наздоганяє її, протягує аркуша.

Питаю, чи хотів би він одружитися з українкою.

— Ваші дівчата — неземні красуні, — говорить Ганс Ульріх, 24 роки. — Правда, вдягаються дуже розкуто. Відкриті бюсти, все приталене і коротке. Наші ходять у закритому строгому одязі. Бувають такі, що і ніг не голять. А ваші доглядають за собою. Чи багато кому свою адресу роздав? Та багато, — сміється. — Сподіваюся, хоч одна напише. Але для одруження я замолодий. У нас заведено спершу на ноги стати, кар'єру зробити. Працюю програмістом у приватній фірмі, отримую 2200 євро. Німкені не вийшли б заміж за чоловіка без машини, квартири й доброї роботи. У нас любов має бути підкріплена матеріальними благами. Після одруження кожен має свій рахунок у банку. Багато хто з моїх знайомих на комунальні послуги та продукти дають однакову частку.

— Ваші дівчата теж гроші люблять. І думають, раз ти іноземець, то маєш їх купу, — розповідає Олівер Меншенс, 25 років. — Одна в Харкові просто повисла на мені. Кричала, щоб забрав її з цієї країни. Бо тут вона жити більш не може. Не знаю, мені у вас дуже сподобалося, — знизує плечима. — Якщо батьки проти не будуть, то з українкою одружуся. Вчора познайомився з Катрін — руда з прекрасними голубими очима. Така мініатюрна. У нас багато спільного. Вона любить фільми Фелліні, займається айкідо, як і я. А ще шаленіє від походів у гори. Розказувала про Карпати.

На лавці біля фонтану "Нептун" троє німців п'ють із бляшанок пиво. Наталія вітається. Питає, чи не пригостили б і її. Іноземці мовчки підводяться та ідуть геть.

— Від гріха подалі, — робить ковток пива на ходу Ендрю Гердеріх, 31 рік. — Ваші українки підступні. Минулої суботи троє моїх друзів отут недалеко гуляли. Дівчата затягнули їх у бар. Їли та пили багато. А потім пішли в туалет. І зникли. Друзям рахунок на 1,5 тисячі євро принесли. Вони не з'ясовували, що ж таке дороге ті дівчата замовляли — не знають вашої мови, важко порозумітися.

Данські фани відпочивають у відкритому кафе на пл. Ринок. Стен, 34 роки, та 35-річний Джоні розмалювали обличчя у червоний та білий кольори. Наталія підходить із фотоапаратом, просить сфотографуватися разом.

— Ти така чарівна, — говорить Джоні. — Але і я, і мій друг одружені, — показують пальці з обручками. — Ми затяті фани. Їздимо у кожну країну, де грає наша збірна. Але дружинам пообіцяли: ніяких жінок. Ми ж справжні вікінги. Якщо одружуємося, то на все життя. Для данця великий сором покинути сім'ю, особливо дитину. Родини у нас заводять рано — років у 20-25. У цей час і виникає справжня любов. І країна підтримує молоді пари. Дають безвідсоткові кредити на житло.

— Нам розповідали, що українки красиві, — додає Стен. — Але ми навіть уявити не могли, наскільки. Ваші дівчата дуже жіночні, у них є щось особливе. Ми тиждень в Україні. Бували в багатьох країнах, але тут найтяжче втриматися від спокуси, — сміється.

Двоє німців років 25 курять на пл. Яворського. Наталія знайомиться, пропонує піти в кафе. Ті вибачаються: витратили всі гроші. Записують свої контакти. Обіцяють зводити її на пиво, коли вона буде в Німеччині.

За 2 год львів'янка познайомилася з вісьмома іноземцями. Ще четверо пропонували їй інтим.

Зараз ви читаєте новину «Четверо пропонували інтим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути