четвер, 04 січня 2018 00:00

Анатолій Равський збив жінку з дитиною на тротуарі

У місті Шепетівка на Хмельниччині 36-річний Анатолій Равський "Мерседесом" збив на тротуарі 21-річну Олену Дячук із 2-річною донькою. Залишив понівечене авто і втік. Жінка загинула, дитину забрали в реанімацію Шепетівської районної лікарні.

— У дівчинки багато забоїв, тріщина черепної кістки. Її стан важкий, але стабільний. Є загроза крововиливу. Тому направили у відділення нейрохірургії обласної лікарні, — кажуть у райлікарні.

Олена Дячук із чоловіком 24-річним Віктором та донькою у Шепетівці винаймали житло. Перед ава­рією збиралися їхати до родичів на свята. Дорогою згадали, що щось забули. Чоловік повернувся додому, а дружина з дитиною чекали його на тротуарі. Коли Віктор прийшов, Олена була мертва.

Водія затримали 2 січня.

— Чоловік має не одну судимість за крадіжки. Чекаємо на результати аналізу. Вони покажуть, чи був затриманий у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння на момент ДТП, — каже речниця обласної поліції Інна Глега.

— Недавно Равський побив на вокзалі підлітків, яких забрали після цього в лікарню. Поліцейські, які приїхали на виклик, привіталися з ним і поїхали. Вже кілька днів літає по місту на шаленій швидкості й поліції до нього діла немає, — говорить місцевий 40-річний Олег Богданович.

Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Равський збив жінку з дитиною на тротуарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути