вівторок, 06 лютого 2018 05:50

Олександр Чегурко планував одружитися
6

3 січня

Олександр ЧЕГУРКО, 30 років, із села Шершенці Кодимського району на Одещині загинув за невідомих обставин. Справу розслідують правоохоронці. Останнім часом жив у Доброславі Лиманського району. Старший сержант служив розвідником за контрактом у 28-й бригаді ЗСУ з квітня 2014-го. Планував одружитися з дівчиною, з якою познайомився в АТО. Залишилися батьки.

4 січня

Попрощалися з бійцем на позивний "Фрімен" із Білої Церкви на Київщині. Причина і дата смерті не відомі. Служив у батальйоні ім. генерала Сергія Кульчицького, полку "Азов".

7 січня

Василь ГРИНЬ, 21 рік, із села Батрадь на Закарпатті загинув від кульового поранення. У штабі АТО інформацію про смерть бійця підтвердили, однак наголосили, що Василь загинув не під час бойових дій.

8 січня

Попрощалися з ветераном АТО Олександром "Балу" БАЛЕЦЬКИМ. Причина і дата смерті не відомі.

19 січня

Вадим "Гаха" ГАЮХ, 54 роки, із Херсона помер від інфаркту. У зоні АТО працював парамедиком. Боєць резервної сотні Добровольчого українського корпусу. До 55-річчя не дожив місяць. Залишилися донька й онука.

25 січня

Антон РУБАН, 22 роки, із села Погибляк Лисянського району Черкащини загинув під час охорони апеляційного суду в Сіверськородонецьку Луганської області. Офіційна версія — самогубство. Родичі в це не вірять. Служив за контрактом у Нац­гвардії, у зоні боїв не був. Залишилися батьки.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Чегурко планував одружитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути