вівторок, 05 лютого 2013 00:45

Аделаджа підтримує "регіоналів"

— Нову громадську раду при Київській міськадміністрації створили прихожани "Посольства Божого" Сандея Аделаджі та "Молоді регіони". 200 її членів практично зомбували під звуки тамтама. Збори проводили під нейролінгвістичним програмуванням. Я медик за освітою, тому ці методи мені відомі. Це було класичне засідання секти, — розповідає Олег Мусій, 47 років, з Асоціації членів громадських рад.

Він був присутній на першому засіданні установчих зборів громадської ради при КМДА у приміщенні Головпоштамту 29 січня. Там відбулася бійка між членами ради і активістами партії "Свобода". Останні протестували проти засідання ради, оскільки частину громадських активістів не пустили.

— Після побиття багато учасників потрапили в лікарню. Влада розіграла сценарій по створенню підконтрольної їй кишенькової громадської ради. Нікому сторонньому не давали слова.

У "Молодих регіонах" величезна частина прихожан Сандея Аделаджі. Їхнє призначення говорити, що вони одобряють усі дії влади: референдум, про який говорив голова КМДА Олександр Попов, генеральний план, де хочуть звести будинок у кожному дворі столиці. Є велика небезпека, що ці сектанти зайдуть у Київраду. А столиця перетвориться в сектантське місто.

Сандей Аделаджа розгулює на свободі лише тому, що йому поставили умови підтримувати електорат Партії регіонів. Усі прекрасно знають, що Леонід Черновецький і його молода команда прийшли до влади лише через те, що його підтримував Аделаджа. "Регіонали" зрозуміли — він голова абсолютно слухняної секти, яку можна використати.

Оскільки легітимна громадська рада при КМДА, яка існувала з 2010 року, не давала можливості проводити скандальні провладні рішення, "регіонали" вирішили її заблокувати. Вони не дають можливості доносити думку громадських організацій до киян.

Цікаво, як відреагує на цей фарс Олександр Попов. Я не думаю, що він настільки самогубця, що поставить підпис під легітимізацією сектантської громадської ради. Тоді це буде крах не тільки його кар'єри, а й усієї партії.

Зараз ви читаєте новину «Аделаджа підтримує "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути