Ексклюзиви
середа, 11 березня 2009 18:09

48 відсотків уболівальників підтримуватимуть "Динамо", 44 — "Металіст"

Cьогодні вперше в єврокубках між собою зустрінуться українські команди. У першому матчі 1/8 фіналу Кубка УЄФА київське "Динамо" прийме харківський "Металіст". Поєдинок розпочнеться о 19.00 на київському стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Англійську бригаду арбітрів очолить Майкл Райлі, пряма трансляція — на телеканалі "Інтер".

Тиждень тому суперники провели матч чемпіонату України. У Харкові перемогло "Динамо" — 2:0. Проте в тому матчі в складі гостей могли зіграти основні флангові захисники — Бадр Ель Каддурі та Андрій Несмачний. Сьогодні вони не вийдуть на поле через дискваліфікацію. Натомість "Металісту" можуть допомогти два форварди, які не брали участі у матчі чемпіонату: Денис Олійник і Марко Девіч.

Cайт gazeta.ua з"ясував симпатії українських уболівальників у протистоянні "Динамо" — "Металіст". 48,04% респондентів підтримуватимуть киян, 44,63% — бажають успіху харківській команді, 4,19% — визначатимуться з прихильностями по ходу матчів, а 3,14% — нікого не підтримуватимуть принципово.

Зараз ви читаєте новину «48 відсотків уболівальників підтримуватимуть "Динамо", 44 — "Металіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути