Ексклюзиви
четвер, 15 липня 2021 13:40

14 працівників м'ясокомбінату отруїлися

На Полтавщині 14 працівників компанії "Глобинський м'ясокомбінат" потрапили до лікарні з отруєнням у ніч на 13 липня. Вдень на підприємстві фарбували коридор.

— Проходить плановий ремонт у невиробничому приміщенні. Ввечері пофарбували коридор адміністрації на другому поверсі. Людям, які працювали в сортувальному цеху на першому поверсі, стало зле. Вночі 16 осіб звернулися до нашого медпункту. Там їм надали першу медичну допомогу, викликали "швидку". До лікарні відправили 14 людей, — розповідає 30-річна Марина Горобець, керівниця відділу маркетингу компанії "Глобинський м'ясокомбінат".

Працівників підприємства о пів на другу ночі забрали до Глобинської центральної районної лікарні.

— Люди припускали, що отруїлися парами фарби. Скаржилися на слабкість, головний біль, свербіж у горлі, запаморочення, нудоту. Одна жінка мала стан середньої тяжкості. Її забрали до реанімаційного відділення. Інших пацієнтів лікували в терапії, — каже директор Глобинської центральної районної лікарні Людмила Мигаль, 57 років. — Уранці стан пацієнтів покращився. Більшість пішли додому. Троє залишилися на стаціонарі. Мають супутні захворювання, які загострилися після отруєння. Їх стан задовільний. За кілька днів плануємо виписати.

Зараз ви читаєте новину «14 працівників м'ясокомбінату отруїлися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути