вівторок, 22 січня 2013 15:02

Тимошенко захищали від "банди політичних терористів" плакатами

У День Соборності київська організація партії "Батьківщина" утворила живий ланцюг "Юлі - волю! Україні - волю!" по обидві сторони мосту Метро, повідомляється на сайті партії.

Автор: Фото: byut.com.ua
 

З 8-ї ранку учасники акції вишукалися на мосту над Дніпром, тримаючи у руках величезні літери "Юлі - волю! Україні - волю!", державні прапори та партійну символіку.

У "Батьківщині" зазначають, що живий ланцюг був утворений на знак підтримки лідера партії Юлії Тимошенко, а також через солідарність з діями лідера опозиції та її непокорою нинішньому режимові Януковича.

"Цей ланцюг – це символічне єднання всіх однодумців-патріотів, готових стати на захист своєї Батьківщини та свого лідера від банди політичних терористів", - наголосили організатори.

Автор: Фото: byut.com.ua
 

На знак спільних прагнень всіх українців жити в країні без тоталітаризму та звільнити політичних в'язнів, на мосту посеред Дніпра була з'єднана мапа-пазл України. Дві її частини символічно були поєднані опозиціонерами з різних сторін мосту.

Всього, за версією "Батьківщини", участь у акції взяли понад тисячу осіб.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко захищали від "банди політичних терористів" плакатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути