субота, 20 червня 2020 12:00

У Європі дозволили в'їзд українцям

У Європі дозволили в'їзд українцям
Українці зможуть поїхати до Чорногорії. Фото: pixabay

Кордони для іноземних громадян вирішила відкрити Чорногорія.

Українці також зможуть відвідати країну, але з наявністю негативного результату тесту на коронавірус, повідомляє Skalaradio.

Таке рішення ухвалив Національний координаційний комітет з інфекційних хвороб (NKT).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили список країн, які готові приймати українських туристів

В українців буде можливість в'їхати в Чорногорію з негативним результатом тесту ПЛР на SARS-CoV-2, який був зроблений в акредитованих лабораторіях. Тесту має бути не більше ніж 48 годин.

Аналогічні умови для в'їзду отримали жителі Албанії, Боснії та Герцеговини, Косово, Туреччини, Ізраїлю, Польщі, Румунії та Італії.

Чорногорія стала першою країною в Європі, яка повідомила про перемогу над коронавірусом. Перед цим в країні не фіксували нових випадків зараження протягом трьох тижнів. Всього на Covid-19 в Чорногорії захворіли 355 осіб.

Глава Міністерства інфраструктури України Владислав Криклій обговорив з послом Туреччини в Україні Ягмуром Ахметом Гюльдере відновлення регулярних авіаперевезень між Україною та Туреччиною. Гюльдере зазначив, що турецька сторона готова приймати українських туристів, починаючи від 1 липня 2020 року, без проходження самоізоляції та тестування з дотриманням норм безпеки авіаперевізниками.

Зараз ви читаєте новину «У Європі дозволили в'їзд українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути