четвер, 25 липня 2013 13:41

У 4-зірковому готелі Туреччини можна відпочити за 800 доларів
13

Фото: Фото: Володимир Мукан

Тим, хто вперше збирається у закордонний відпочинок, краще обирати Туреччину або Єгипет, радить Ірина Лютова, керівник турфірми "Непоседа" на вул. Сумгаїтській у Черкасах.

"Ці країни найпопулярніші серед курортників, туди є багато авіарейсів. Через велику кількість пропозицій вартість на ці путівки нижча. Та й ціни на відпочинок за системою "Все включено" найдоступніші. Путівку на двох у 3-зірковий або 4-зірковий готель можна купити за 800-900 доларів. В Туреччині раджу поїхати на Мармаріс або в Кемер. Там дуже гарна природа. В Єгипті – в Шарль Ель Шейх на Червоному морі. Там розвинені екскурсійні програми, приємне море. В цих країнах немає мовної проблеми, персонал готелів та продавці в магазинах знають російську. Добре розвинені екскурсії. Серед європейських курортів найдоступнішими будуть Болгарія та Чорногорія – 1300-1500 євро на двох у 4 і 5-зіркових готелях на тиждень".

Найдешевший відпочинок пропонують у 3-зіркових готелях Туреччини та Єгипту за 500-900 метрів від моря. У вартість можуть не входити шезлонги на пляжі та парасольки.

"Найвигідніше замовляти путівки із системою "все включено". Тоді не буде незапланованих витрат. Бо коли харчування не триразове, то за обіди треба доплачувати. Напої зазвичай теж платні. Щоразу доведеться платити за чай, каву, воду. Так дорожче буде. При виборі готелю варто звернути увагу на те, чи має він власний пляж, чи безкоштовні там шезлонги й парасолі".

Чим більше зірок у готелі, тим різноманітніше харчування, більша територія і більше басейнів на ній. 4-зіркові готелі знаходяться на першій або другій лінії від моря, мають один або кілька басейнів, аніматорів, які розважають дітей і дорослих.

"Майже всі 5-зіркові готелі знаходяться на першій лінії, тобто прямо на березі моря. Мають більше басейнів і свій бар на пляжі".

Зараз ви читаєте новину «У 4-зірковому готелі Туреччини можна відпочити за 800 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути