середа, 21 листопада 2018 16:32

Туристичні напрямки: взимку на море

Автор: Бизнес Визит
  Назвали країни, де можна відсвяткувати Новий рік на пляжі
Назвали країни, де можна відсвяткувати Новий рік на пляжі

Один з найбільш популярних напрямків серед туристів - це пляжний відпочинок саме в ті місяці, коли на батьківщині холодно, сльотаво і вогко. На щастя, все туроператори мають у своєму розпорядженні, як мінімум, дюжину напрямків, куди полетіти в період з листопада по квітень, щоб погрітися на сонечку, повалятися на пляжі, а якщо пощастить, то й відпочити в форматі "все включено".

Туреччина і Єгипет

Найбільш затребувані країни у широкої аудиторії туристів - Єгипет і Туреччина. У зимові місяці Туреччина, звичайно, не настільки популярна, як "країна фараонів", але і сюди можна знайти путівки восени-взимку, особливо на Новий рік. В турецький "несезон" туристи зазвичай летять в Стамбул, щоб походити по екскурсіях, або на Середземноморське узбережжя - тут тепліше. Не обходиться без гарячих турів в Єгипет - взимку тут так само спекотно. З Єгиптом багато вже знайомі, проте, в останні роки при бронюванні турів в цю країну краще заздалегідь упевнитися в тому, що туристичні регіони стабільні та безпечні для відвідування.

Мальдіви

Острови, і тим більше гарячі тури на Мальдіви, це інший, більш преміальний формат відпочинку. Острівний варіант Мальдів підходить для романтичних поїздок, медового місяця і закоханих пар. На Мальдівах є все для усамітненого відпочинку, а також буйство тропічної природи і готелі високого рівня сервісу. До того ж, на відміну від згаданих Єгипту і Туреччини, сюди можна літати майже цілий рік.

Південно-Східна Азія

Не завжди гарячі тури мають на увазі виліт в якусь популярну у середньостатистичного туриста країну. При належній увазі й терпінні можна знайти цікаві пропозиції від туроператорів у напрямку Філіппіни, Індонезія, Таїланд, В'єтнам. У деяких з цих країн теж можна відпочивати цілий рік, у тому числі й тоді, коли в нашій країні зима. До того ж, в цих теплих країнах Азії своя атмосфера, свій менталітет, своя кухня і звичаї - це може бути цікаво.

Куба

Цей далекий острів для багатьох вихідців з СРСР до цих пір асоціюється з чимось соціалістично романтичним. Сучасна Куба - це держава з досить суворими поглядами на деякі аспекти, тому рекомендуємо заздалегідь дізнатися про правила відвідування "острова свободи" для туристів. Хоч летіти на Кубу і довго, тут ви знайдете і прекрасні пляжі, і колоритне населення, і натяки на радянське минуле.

Корсика

Ще один острівний варіант відпочинку, але вже більш європейський - це Корсика. Зовні скелястий, але дуже привітний острів зустріне туристів смачною кухнею, яка взяла все краще від Італії та Франції, а також позитивним настроєм місцевого населення. Не обійдеться без пляжів і купання в морі, старовинної архітектури та історичних пам'яток часів Наполеона.

Зараз ви читаєте новину «Туристичні напрямки: взимку на море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути