середа, 12 серпня 2020 10:41

Туреччина запровадила обмеження на перевезення ручної поклажі

Туреччина запровадила обмеження на перевезення ручної поклажі
Туреччина змінила правила ввезення ручної поклажі в літаках. Фото: pixabay.com

Головна дирекція цивільної авіації Туреччини обмежила ввезення в країну ручної поклажі в салонах літака.

Отже для провезення в салоні літака не допускається жодна ручна поклажа, крім жіночих та чоловічих сумочок/портфелів, сумок із речами для немовлят, чохлів і сумок для ноутбуків, пакетів із товарами з Duty Free, музичних інструментів, фотоапаратів, сумок дипломатичних кур'єрів, ювелірних виробів. Для провезення в салоні допускаються рюкзаки й наплічні сумки, які за розміром можна порівняти з жіночими сумочками, повідомляє російський "Інтерфакс".

Парасольки, ціпки, невеликі валізи й сумки вагою до 5 кг, які раніше були дозволені для провезення в салоні, відтепер пропонують здати в багаж. Порушення цих правил може стати причиною для відмови пасажиру в перевезенні. Такі обмеження пояснили необхідністю нівелювати контакт бортпровідників із багажем, а також бажанням зберегти соціальну дистанцію між пасажирами під час посадки та висадки з літака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На рейсах до Туреччини та ОАЕ оновили правила перевезення багажу

Туреччина почала приймати українських туристів без проходження самоізоляції і тестування на коронавірус з 1 липня.

Через обов'язковий масковий режим під час польоту авіакомпанії відмовилися від харчування на борту. Після прильоту в туристів перевірять температуру, і якщо вона перевищить позначку в 37,8 градуса, пасажира попросять повторно виміряти температуру через пів години і пройти огляд у лікаря. Якщо температура зберігається, мандрівникові безкоштовно зроблять тест на коронавірус.

Зараз ви читаєте новину «Туреччина запровадила обмеження на перевезення ручної поклажі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути