пʼятниця, 15 січня 2021 19:40

"Течія тягнула донизу". Ведучий тревел-шоу ледь не загинув під час зйомок
5

Ведучий ледь не загинув під час зйомок
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Ведучий ледь не загинув під час зйомок
Ведучий ледь не загинув під час зйомок
Ведучий ледь не загинув під час зйомок
Ведучий ледь не загинув під час зйомок

Команда тревелу вирушила до озера Вікторія, яке знаходиться в центрі Африки. Ведучий Антон Зайцев вирішив розважитися екстремально, тому взяв участь у рафтингу (швидкісний сплав гірською річкою через пороги на надувному човні, плоті або на тюбі - Gazeta.ua). За таку розвагу він заплатив $160.

"Для розігріву зустрічаємо перший поріг із назвою "ранковий душ". Насправді, адреналін зашкалює, але це ще "дитячий поріг". Наступні 10 км зустрічаємо пороги, де кожен небезпечніший за попередній", - сказав ведучий "Орла та Решки", яке показує "Новий канал".

Чоловік доплив до порогу 5-ої категорії складності. Він назвав його "гігантською м'ясорубкою". Через деякий час човен ведучого накрило сильним потоком. Зайцев опинився під водою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кухня була схожа на крамницю м'ясника". Показали, як жили у середньовічному замку

"Цей поріг треба було проходити ближче до берега, де течія трохи слабша. Але я розгубився. Мій капітан намагався повернути вбік сам, але зрозумів, що не встигає, тож вирішив пройти поріг на швидкості. Але й це не вдалося, тож човен перекинувся. Я намагався знайти хоч якусь опору, щоб випірнути й набрати повітря, але течія тягнула донизу, а вода сильно била по голові", - зізнається ведучий.

У черговому випуску тревелу "Орел та Решка" ведучий Антон Зайцев під час подорожі до Південного Казахстану сходив на полювання з беркутом. Вартість такого задоволення - $1 тис. (близько 28 тис. грн).

Зараз ви читаєте новину «"Течія тягнула донизу". Ведучий тревел-шоу ледь не загинув під час зйомок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути