понеділок, 18 січня 2021 16:22

"Суцільний сумбур". Ведучий працював в одному з найбільших ресторанів світу
5

Ведучий Максим Узол під час зйомок тревел-шоу "У кого більше" працював офіціантом у незвичайному тайському ресторані. Цей заклад відкрився в 1991 році і записаний до Книги рекордів Гіннеса, як найбільший.

"Територія ресторану – 4 футбольні поля, персонал – 1,2 тис. осіб, а місткість – 5 тис. відвідувачів. Заклад такий гігантський, що там офіціанти їздять на роликах. Враховуючи все це, я розраховую на солідні чайові. Та є одна проблема: під час попередніх зйомок серйозно травмував ногу, і вона досі давала про себе знати. Як буду їздити на роликах – не розумів", - розповів Узол у шоу, яке показує "Новий канал".

Ведучий працював в одному з найбільших ресторанів
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Ведучий працював в одному з найбільших ресторанів
Ведучий працював в одному з найбільших ресторанів
Ведучий працював в одному з найбільших ресторанів
Ведучий працював в одному з найбільших ресторанів

Ведучий отримав ролики на 1 розмір менші та доводив керівнику, що вміє їздити на них. Після чого Узол тренувався їздити швидко і з тацею з замовленням, а потім взявся за роботу.

"Це був суцільний сумбур, тому що незрозуміло, куди їхати, де потрібний будиночок. Ще й ролики тиснули", - сказав ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Місце сили" і незвичайний ресторан. У тревел-шоу показали цікаві місця в зимовому Казахстані

Чоловік вибився з графіку, через що керівники обурилися. Ще й трапився форс-мажор: Узол перечепився, впав і перевернув тацю з замовленням.

Ведуча проєкту "У кого більше" Ольга Манько заздалегідь знайшла вакансію особистої асистентки багачки в Таїланді. Посада називається "дринкбаді". Від ведучої вимагалася готовність випити алкогольних напоїв з роботодавцем.

Зараз ви читаєте новину «"Суцільний сумбур". Ведучий працював в одному з найбільших ресторанів світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути