четвер, 04 квітня 2019 14:07

Попередили про закриття аеропорту в Стамбулі

Попередили про закриття аеропорту в Стамбулі
Планується, що перенесення всіх комерційних авіарейсів в новий аеропорт триватиме до 24:00 7 квітня

5 квітня у Стамбульському міжнародному аеропорту імені Ататюрка всі термінали будуть закриті, а рейси – скасовані у зв'язку з переведенням рейсів із в новий аеропорт.

Це повязано із переїздом в новий аеропорт, повідомляє Генеральне консульство України в Стамбулі у Facebook.

Інформуємо, що міжнародний аеропорт ім. Ататюрка (Istanbul Ataturk Airport) в м. Стамбул (код IATA "IST") з 03:00 годин 5 квітня 2019 року починає поступовий трансфер всіх комерційних пасажирських авіарейсів в новий аеропорт Стамбула (код IATA "ISL") і повністю припинить свою діяльність в 02:00 годин 6 квітня 2019 року", - йдеться в повідомленні.
Планується, що перенесення всіх комерційних авіарейсів в новий аеропорт триватиме до 24:00 7 квітня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна авіакомпанія відкриває рейси з України

"З метою уникнення можливих логістичних ускладнень в період з 03:00 5 квітня до 24:00 7 квітня 2019 року рекомендуємо всім подорожуючим відстежувати інформацію на веб-сайтах відповідних авіаліній і контактувати з ними для отримання актуальної інформації про виконання/скасування/перенесення рейсу, а також уточнення аеропорту прибуття в м. Стамбул", - зазначає консульство.

26 березня вилетів із аеропорту "Полтава" перший міжнародний чартерний рейс за останні 26 років. 146 пасажирів з різних міст України полетіли у Шарм-ель-Шейх в Єгипет на літаку "Боїнг 737-700".

Зараз ви читаєте новину «Попередили про закриття аеропорту в Стамбулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути