середа, 01 лютого 2012 16:21

Покататись 15-хвилин на собаках у Карпатах коштує 1500 грн
6

Фото: фото надане Аліною МОЛОЧКО

"Два кілометри на собаках проїхав, 600 гривень заплати. Везуть 4 пса. Летять з вітерцем, наче на лижах катаєшся. Це забавка якраз для тих, то на лижах не стоїть, а грошей повні кишені. Навіть просто сфотографуватись із цими собаками треба заплатити їх власникові 20 грн. Спитала чому так дорого, сказав, що собачки теж їсти хочуть", - розповідає киянка Аліна Молочко, 30 років.

Вона відпочивала на гірськолижному курорті "Буковель". Їздових собак сфотографувала безкоштовно. Сама фотографуватись із ними не стала.

"Вони добре вгодовані, причесані, чистенькі й дуже спокійні. Я бачила, що туристи їх обнімають, тулять до себе. Навіть цілують. Собаки не гарчать. На фотосесію з ними більше бажаючих ніж проїхатись. Все таки це дуже дорого. Один кілометр пішки йдеш 15 хвилин. А собаки, я думаю за 15 хвилин пробіжать кілометрів 6. Ну, точно 5. А це вже за тарифом 1,5 тисячі гривень".

На відстань 5 кілометрів везуть 6 собак. Вони запряжені у санчата з високим поручнем. Людина стає на сани й тримається за поручні обома руками. Собаки знають маршрут. Возять без погонича й вертаються на місце старту.

"Це сибірські хаскі. Така порода північних псів. У них немає прив'язаності до господаря. Їм аби тягти і гнатись вперед".

Зараз ви читаєте новину «Покататись 15-хвилин на собаках у Карпатах коштує 1500 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути