понеділок, 25 грудня 2023 12:10

Назвали найгірші місця в літаку взимку

Назвали найгірші місця в літаку взимку
Експерт дала пораду, які місця в літаку обирати під час зимових рейсів Фото: pinterest

Найгірше місце в літаку взимку – це те, яке зазвичай вибирають пасажири біля проходу.

Експерт з подорожей пояснив, чому для зимового рейсу варто обирати місця біля вікна, а сидіння біля проходу краще уникати, пише express.

Сидіння біля проходу зазвичай є популярним вибором через легкий доступ до туалету та місця для ніг. Але це може бути неправильним варіантом для зими.

"Дослідження показують, що люди, які сидять у проході, мають більший ризик підхопити мікроби, оскільки під час польоту ви будете контактувати з набагато більшою кількістю людей. Якщо ви боїтеся щось зловити, розумною ідеєю буде вибрати місце біля вікна", - каже Ясмін Пекел, експерт з подорожей компанії Blue Cruise.

Однак мандрівникам не варто надто хвилюватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стюардеса розповіла, в яких країнах найгірші пасажири

"Повітря в літаках зазвичай циркулює через фільтри лікарняного класу, призначені для утримання та видалення бактерій. Це означає, що мікроби навряд чи передадуться напряму за метр", - додала Ясмін.

Бортпровідниця Мадлен Дойл, яка пропрацювала на цьому терені 20 років, розповіла, на яких місцях в салоні літака найгірше сидіти під час турбулентності.

За її словами, турбулентність найсильніше відчувається в задній частині літака, пише The Sun.

Водночас колишній бортпровідник Саймон Мартін, який написав книгу "Подорож впертого бортпровідника", розповів, що є одна частина земної кулі, де частіше трапляється турбулентність.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найгірші місця в літаку взимку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути