середа, 11 квітня 2018 13:05

Назвали популярні подорожі для весняного відпочинку

Назвали популярні подорожі для весняного відпочинку
Кожен маршрут має свої переваги. Фото:transavia.by

До списку 5 найпопулярніших напрямків для весняних подорожей ввійшли Єгипет, ОАЕ, Іспанія, Домінікана, Кіпр.

Кожен маршрут має свої переваги. Для поїздки в Єгипет потрібно заощадити близько 400 доларів на людину, - пише "Обозреватель".

До Єгипту туроператори рекомендують брати тур на 7 днів. Двомісний номер у п'ятизірковому готелі з харчуванням "все включено" поблизу першої берегової лінії. Радять готелі Royal Holiday Beach Resort 5* в Шармі, Grand Plaza Resort Sharm 5* в Шармі, Sea Star Beau Rivage Hotel 5* в Хургаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик розповів, якою буде погода до кінця квітня

Для подорожі в ОАЕ знадобиться 550 доларів на людину. Радять брати тур на 7 днів. Двомісний номер, готель 4-5 зірок, харчування, яке включає сніданок та вечерю, а також розташування від пляжу за 5 хвилин. Можна розглянути Byblos Hotel 4* в Дубаї, Marjan Island Resort & Spa 5* в Рас-аль-Хаймі, Red Castle Hotel Sharjah 4* в Шарджі. Або ж міський готель, який буде за 10 хвилин їзди від пляжу, однак набагато дешевший.

В Іспанію можна подорожувати, маючи близько 370 доларів на людину. Можна розраховувати на двомісний номер у готелі 4-5 зірок, сніданки, першу берегову лінію. Підійдуть готелі Caprici 4* в Санта-Сусанні, GHT Oasis Park Lloret 4* в Льорет-де-Мар.

Для подорожі у Домінікану варто мати не менше 1 588 доларів на людину. Можна розраховувати на 9 днів, двомісне розміщення, п'ятизірковий готель, харчування "все включено", першу берегову лінію. Доречно розглянути готель Riu Palace Punta Cana 5* в Пунта-Кані.

Для тих, хто мріє поїхати на Кіпр, необхідно мати близько 550 євро на людину. Рекомендують брати тур на 5 днів, двомісний номер у п'ятизірковому готелі, сніданки та вечері, першу берегову лінію. Варто звернути увагу на Adams Beach 5* в Айя-Напі, яка поблизу з білосніжним пляжем Ніссі в активному молодіжному регіоні.

У травні українці матимуть 10 офіційних вихідних і свят. Два передсвяткові дні, 5 і 8 травня будуть скорочені на 1 год.

Зараз ви читаєте новину «Назвали популярні подорожі для весняного відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути