Ексклюзиви
пʼятниця, 11 грудня 2020 14:05

Леся Нікітюк літала на кориті під час подорожі на Закарпатті

Ведуча Леся Нікітюк знайшла на Закарпатті небезпечну переправу через ріку.

"Le Маршрутка", яку показують на "Новому каналі", продовжує подорожувати Україною. Жага пригод занесла Нікітюк та водія Богдана Богдановича в містичні гори. Ведуча досліджувала Закарпаття і натрапила на 2 людей, які крутилися біля корита.

"Коли я побачила конструкцію здалека, то подумала, що це ZipLine – переправа на страховці. Але зблизька зрозуміла, що це підвішене корито. Виявилося, що замість мосту в цьому селі є така переправа. Місцеві склали до купи старі рейки, шини, дроти і зробили геніальну конструкцію", - сказала ведуча.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Нікітюк літала на кориті
Нікітюк літала на кориті

Переправа знаходиться в селі Нижній Бистрий. Користуються нею і молоді мешканці, і ті, кому вже далеко за 70. Спробувала пролетіти над рікою і Нікітюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі Манько і Узол показали невідомі туристичні місця Львівщини

"Те корито таке тверде. Було дуже страшно летіти. Думала, що впаду звідти просто в річку. А тепер уявіть, що так місцеві щодня переправляються на потрібний берег. Захотіли хліба – сіли в корито й полетіли за ним", - розповіла телеведуча.

Ведуча Леся Нікітюк познайомилася з жінкою, яка створює обереги на сушеній рибі. В Україні малюють ікони не лише за традиційними технологіями. Про незвичну традицію - створювати ікони на сушеній рибі - дізналася Нікітюк.

Зараз ви читаєте новину «Леся Нікітюк літала на кориті під час подорожі на Закарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути